Autor:
iStock, BraunS

Kirjatalgute lõpptähtaeg pikenes kahe nädala võrra

Tallinna Haridusameti ja Tartu Ülikooli eetikakeskuse kirjatalgute "Minu klassijuhataja" lõpptähtaeg pikenes 12. aprillini. Kirjatalgute eesmärk on panna meid mõtisklema klassijuhatajalt saadud väärtuste üle ning tõsta esile nende tööd.

„Kutsume mõtestama koolist saadud kogemusi ning arutlema klassijuhataja kui väärtuskasvataja rolli üle,“ ütleb Mari-Liis Nummert, Tartu Ülikooli eetikakeskuse hea kooli projektijuht ja kirjatalgute üks eestvedajatest. Ta lisab, et algselt planeeritud kolm nädalat oli liiga lühike aeg, et kõiki häid mõtteid kirja panna ning koos Tallina Haridusametiga otsustati kirjatalgute lõpptähtaega pikendada kahe nädala võrra, so 12. aprillini.

Nummert sõnab, et jätkuvalt on oodatud kirjatööd, milles kirjutaja jagab isiklikku kogemust oma klassijuhatajaga: kuidas õpetaja töö on mõjutanud tema kooliteed või edasist käekäiku? „Olgu need lood konfliktide lahendamisest, klassikultuuri hoidmisest või hoopiski kirjutaja ja klassijuhataja suhtest – nii õnnestumistest kui ka ebaõnnestumisest, mis ehk siiani tähenduslikud on,“ kirjeldab Nummert. Praeguseks on laekunud ligi 40 kirjatükki.

Kirjatööde esitamise tähtaeg on 12. aprill 2021. Täpsem teave ja tingimused: https://www.eetika.ee/minu-klassijuhataja

Oma kirjatööd esitanutele on Tallinna Haridusamet ja TÜ eetikakeskus välja pannud meened ja auhinnad, mis antakse üle klassijuhataja teema-aasta lõpuüritusel.

Kirjatalguid „Minu klassijuhataja“ korraldab Tallinna Haridusamet koostöös Tartu Ülikooli eetikakeskusega. Kirjatalgud toimuvad Tallinna klassijuhataja teema-aasta 2020/2021 raames.

Lisateave
Pirgit Pedaja, Tallinna Haridusameti kommunikatsiooni peaspetsialist, pirgit.pedaja [ät] tallinnlv.ee, +372 5663 2941
Õnne Allaje, Tartu Ülikooli eetikakeskuse kommunikatsioonispetsialist, onne.allaje [ät] ut.ee, +372 5308 4099