Oktoobris toimuvad kiusamisvaba kooli ja kiusamisvaba lasteaia koolitused

TÜ eetikakeskusel on hea meel teatada, et oktoobris toimuvad nii koolile kui lasteaial koolitused, mis keskenduvad heale koolile kui kiusamisvabale koolile ning heale lasteaiale kui kiusamisvabale lasteaiale.

Nii hea kool kui hea lasteaed toetuvad oma igapäevatöös erinevatele põhiväärtustele, sealhulgas turvalisele koolikeskkonnale ja headele suhetele, sest hea kool ja hea lasteaed saavad head olla vaid kiusamisvabana.

Sellest inspireerituna kutsuvad TÜ eetikakeskus koostöös SA Kiusamise Vastu ning Lastekaitse Liiduga nii koole kui lasteaedu osalema "Hea kool kui kiusamisvaba kool" ja "Hea lasteaed kui kiusamisvaba lasteaed" koolitustel ja samanimelistel konkurssidel.

"Hea lasteaed kui kiusamisvaba lasteaed" koolitus toimub 23. oktoobril kell 10.00-17.00 Tartu Ülikooli haridusuuenduskeskuses (Lossi 38-71)  ning annab lasteaiale eneseanalüüsi meetodid oma igapäevase töö efektiivsemaks analüüsimiseks.

Koolituse kohta saab täpsemalt lugeda: http://www.eetika.ee/et/hea-lasteaed-kiusamisvaba-lasteaed

Koolitusele registreerumine toimub siin: Hea lasteaia koolitus

Koolitus on tasuta ning kõik osalejad saavad Tartu Ülikooli tunnistuse.

Koolitus on ettevalmistavaks tegevuseks Tartu Ülikooli eetikakeskus, SA Kiusamise Vastu ning Lastekaitse Liidu poolt välja kuulutatud konkursile "Hea lasteaed kui kiusamisvaba lasteaed", milles osalemisega kandideerib lasteaed tiitlitele "Hea lasteaia rajaleidja" ja "Hea lasteaia edendaja". Konkursi juhend ja tingimused: Hea lasteaia konkurss

Sama konkursitööga on võimalik kandideerida ka tiitlile "Väärtuskasvatuse lasteaed 2014".

"Hea kool kui kiusamisvaba kool"  koolitus toimub 22. oktoobril kell 10.00-17.00 Tartu Ülikooli haridusuuenduskeskuses (Lossi 38-71) ning annab koolile eneseanalüüsi meetodid oma igapäevase töö efektiivsemaks analüüsimiseks.

Koolituse kohta saab täpsemalt lugeda: http://www.eetika.ee/et/hea-kool-kiusamisvaba-kool

Koolitusele registreerumine toimub siin: Hea kooli koolitus

Koolitus on tasuta ning kõik osalejad saavad Tartu Ülikooli tunnistuse.

Koolitus on ettevalmistavaks tegevuseks Tartu Ülikooli eetikakeskus, SA Kiusamise Vastu ning Lastekaitse Liidu poolt välja kuulutatud konkursile "Hea kool kui kiusamisvaba kool", milles osalemisega kandideerib kool tiitlitele "Hea kooli rajaleidja" ja "Hea kooli edendaja". Konkursi juhend ja tingimused: Hea kooli konkurss

Sama konkursitööga on võimalik kandideerida ka tiitlile "Väärtuskasvatuse kool 2014".

Lisainfo ja küsimused: Helen Toming, TÜ eetikakeskuse projektijuht, tel: +372 53084099, e-mail: helen.toming [ät] ut.ee.

Pildil on neli inimest laua taga istumas ja vestlemas

Ühiskonnas levinud monoloogide kõrvale vajame järjest rohkem dialooge

Illustratiivne visuaal

Refleksioonipõhine lähenemine toetab teaduseetika arendamist

Lapsed laua ümber eetikakeskuse väärtuste mänguga

Võru linn peab lastesõbralikkust oluliseks